Android Dagoverzicht woensdag 06 mei 2020

Vandaag, woensdag 06 mei 2020, op Androidworld: een videogesprek starten in Google Meet, onze review van de Skagen Falster 3, de Android 11 Beta Launch Show, videodaten met Tinder en nog veel meer.

Androidworld

Google Meet-tip: zo start je een videogesprek

Google Meet is een handige app waarmee scholieren en zakelijke gebruikers een videovergadering kunnen starten. Deze app is nu ook voor consumenten te gebruiken en wij leggen je hier uit hoe je een videogesprek met Google Meet kunt starten.

Lees hier het artikel.

Skagen Falster 3 review: stijl en minimalisme centraal

De Skagen Falster 3 is een Wear OS-smartwatch met de nieuwe Snapdragon Wear 3100-processor, een stevige 1 GB aan werkgeheugen en een minimalistisch uiterlijk. Hier lees je onze bevindingen bij dit horloge.

Lees hier het artikel.

Tip: werkt je Huawei- of Honor-smartwatch niet meer? Dit moet je doen

De Huawei Gezondheid-app geeft bij gebruikers aan dat ze een recentere versie van Huawei Mobile Services nodig heeft om te blijven functioneren. Wij leggen uit hoe je je Huawei- of Honor-smartwatches en fitnesstrackers laat werken.

Lees hier het artikel.

‘Samsungs Exynos 1000-processor twee keer sneller dan Snapdragon 865’

Er zijn alvast benchmarks gelekt over de aankomende 5 nanometer Exynos 1000-processor van Samsung. Hij zou meer dan twee keer sneller presteren dan de huidige Snapdragon 865.

Lees hier het artikel.

Stadia: gebruik nu je controller ook draadloos op de pc met Chrome

Je kan voortaan draadloos op Stadia gamen met de Stadia-controller op je pc. Het Stadia-team maakt nu bekend dat je je Stadia Controller voortaan via wifi kan koppelen met de Stadia.com-website in Chrome.

Lees hier het artikel.

Android 11 Beta Launch Show: lancering van de eerste Android 11-bèta

Na de lancering van diverse developer previews van Android 11 kunnen we de eerste bètaversie in juni verwachten. Deze bètaversie, die voor gebruikers toegankelijk is, wordt tijdens ‘The Beta Launch Show’ aangekondigd.

Lees hier het artikel.

Samsung brengt Android 10 uit voor twee jaar oude Galaxy A6 (Plus)

Samsung voorziet twee middenklassers uit 2018 van een nieuwe Androidversie. Het gaat om One UI 2.0 dat gebaseerd is op Android 10.

Lees hier het artikel.

Tinder videodaten: je kan straks videobellen met je date

Tinder is momenteel bezig met het ontwikkelen van een videobelfunctie in de dating-app. Hiermee komt de dating-app tegemoet aan de wens van Tinder-gebruikers om te kunnen videodaten.

Lees hier het artikel.

OnePlus 8: dit zijn de plus- en minpunten

De OnePlus 8 is de voordelige variant van de OnePlus 8 Pro die komt met een minder sterke camera-opstelling, enkel bedraad opladen maar een lager prijskaartje. Kan je de Pro-versie beter links laten liggen?

Lees hier het artikel.

‘Samsung Galaxy S20-verkoop krijgt dreun, Galaxy Z Flip verkoopt goed’

De verkoop van de vouwbare Samsung Galaxy Z Flip-telefoon gaat in stijgende lijn, terwijl de S20-reeks worstelt met tegenvallende cijfers. Samsung merkt de gevolgen van het coronavirus aan zijn verkoopcijfers.

Lees hier het artikel.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

 

Read More