DateBord Review – Een Lokale Dating Marktplaats Prikbord

Een verfrissende kijk op een datingsite… volgens het prikbord concept: DateBord.nl

Dit is wel de meest simpele manier van daten… gewoon heerlijk simpel je profiel op een soort prikbord plaatsen.

DateBord is een nieuw en simpel datingsite concept gebaseerd op een prikbord a la Ebay - DateBord.nl - ZoekEenDate.nl

 

Lokaal Daten

Het werkt het beste met lokaal daten, de site vraagt om je locatie (dit wordt netjes gevraagd, dus je mag het weigeren) en er zullen profielen al dan niet rondom je locatie verschijnen, wel zo handig.

De site beweert dat de profielen met de hand worden gecontroleerd, en daar lijkt het inderdaad op, ik kon geen fake profielen bespeuren.

De Mensen

Wat voor soort mensen zitten er op DateBord.nl?

Eigenlijk van alles wat, gays, senioren, hoog opgeleid, alleenstaande vaders en moeders, maatje meer.

Volgens de site zit het unieke er in dat het een zeer laagdrempelige manier van contact zoeken is, je kunt het vergelijken met een vereenvoudigde manier van het plaatsen van een contactadvertentie zoals je vroeger in diverse tijdschriften of de krant deed.

Het publiek lijkt vooral 40+ te zijn, maar laat dat je zeker niet tegenhouden als je wat jonger bent.

De Kosten

Tja, voor niets gaat de zon op. Er zitten mensen achter de site die de site netjes houdt (van bv. fakers) en de profielen controleert.

Alles is gratis totdat je berichtjes gaat versturen, dan moet je een pakket credits kopen. Een pakketje van 25 credits kost je € 6.

In tegenstelling tot andere sites is dit best goedkoop, je hebt namelijk geen abonnementskosten, dus je kunt voor relatief weinig geld terecht.

 

Conclusie

Datebord is een leuk en simpel concept, het is het in ieder geval waard om er eens rond te te kijken, je kunt al de profielen bekijken als je de site bezoekt.

Ik heb geen idee van het aantal profielen wat op de site staat, een site als RelatiePlanet of Lexa heeft er ongetwijfeld veel meer, maar dan wel met de abonnementskosten die je per maand moet betalen.

Heb je zelf nog commentaar over Datebord of ervaringen, plaats ze dan hieronder.

Probeer het zelf! Bezoek Datebord.nl >>