Wat mannen eigenlijk willen – hoe mannen denken

Wat een man echt wil – ontdek dit vreemdste ding

(En hoe kan je hem verliefd laten worden op jou.)

Heb je ooit gewend geraakt aan een man zonder te weten waarom?

Misschien heb je zelfs gevoelens gehad voor iemand die je liever niet aangetrokken zou hebben. Waarom gebeurt dit?

Hoe kan je verliefd worden, alhoewel je bewustzijn het verzet?

Ervaringen zoals deze hint in de verborgen wereld die onze gevoelens van romantische aantrekkingskracht aandrijven. Die verborgen wereld gaat alles om emotionele reacties. Emotionele reacties die we niet bewust beheersen.

De waarheid is: verliefdheid is niet iets wat we ervoor kiezen om te doen. Het is meer als dorstig worden. U kiest niet om dorstig te worden. Je merk het gewoon op. En hoe sterker je dorst wordt, des te moeilijker wordt het negeren.

Wat als ik je vertelde is er een soort relatie “dorst” die alle mensen ervaren?

Een soort dorst dat het onmogelijk is om hem op zijn eigen te blussen. Wilt u weten wat hij zo dorstig is?

Om direct naar het antwoord over te slaan, bekijk deze video die laat zien hoe je zijn dorst kan opdringen voor iets wat hij nodig heeft en verlangt.

Plus, ik laat u zien hoe u ervoor zorgt dat u de enige persoon bent waarop hij afhankelijk is van deze krachtige verlangen.

Daarom kan de man in je leven je niet vertellen wat hij het meest van zijn relatie met jou verlangt …

Hij is verlegen om de waarheid te erkennen.

En dat is omdat het toegeven dat dit verlangen hem eigenlijk ver weg van het doel verplaatst. Daarom is het …

Oké, beeld een vrouw die zich gefrustreerd voelt dat haar man nooit romantisch doet. Ze breekt uiteindelijk af en verklaart haar verlangen om romans te voelen en hem te volgen.

Maar hij werkt alsof ze onredelijk is, en vraagt ​​dat ze een ding noemt die van de relatie ontbreekt. Zo geeft ze hem een ​​voorbeeld. “Het zou leuk zijn om bloemen een keer te krijgen. Gewoon simpele dingen zoals dat. ‘

De volgende dag brengt hij haar bloemen. Maar de magie van dit gebaar ontbreekt. Omdat het niet speciaal is om bloemen te ontvangen als je ze moet vragen.

Het is zo aardig met mannen, alleen met een totaal andere soort relatie nodig. Jij ziet, mannen hebben een onverzadigbare dorst voor je bewondering.

Maar hij kan het niet vragen.

Hij kan niet zeggen, “Julie, ik vind je echt leuk, maar hier is wat er in onze relatie ontbreekt. U bewondert me niet genoeg. Je lijkt meer bewondering voor andere mannen in je leven te hebben, en dat maakt het moeilijk voor mij om een ​​toekomst met je te maken. ‘

Hij kan dat niet zeggen, omdat men gelooft dat je bewondering moet verdienen . Het vragen om het is alsof je populair wordt door te verkondigen dat je een cool persoon bent. Het werkt niet zo.

Hij voelt zich alleen als je held als je de niet-verbale taal van bewondering spreekt. Hij moet het lezen tussen de lijnen van wat je eigenlijk zegt en doet.

Nu kan je denken, ‘Dat is niet zo gek. Ik kan begrijpen waarom een ​​man bewondering verlangt. ‘ Maar als je dat denkt, is er iets belangrijk dat ik je moet vertellen.

Het is niet alleen dat mannen een bewondering verlangden. Het is dat hij die ‘verliefde’ niet kan voelen zonder dat te voelen.

Niets doet de aantrekkingskracht van een man sneller dan een relatie waar hij niet nodig voelt. Hij wil zichzelf zien als een aanbieder. Iemand die wordt bewonderd door zijn vermogen om te voorzien.

Je ziet, als hij het niet nodig voelt, voelt hij zich als minder van een man; ontkracht. En dat doet zijn romantische rit uit.

En het ergste deel? Je kan hem niet alleen bewondering geven. Het werkt alleen als hij gelooft dat hij je vertrouwen, bewondering en respect heeft verdiend.

Maar hier is het goede nieuws. Het is leuk en makkelijk om hem te laten genieten van je bewondering, zodra je weet hoe je hem succesvol wilt maken.

Zoek alleen manieren om hem te laten zijn held. Nu moet ik noemen dat er eigenlijk een kunst is om dat op een manier te maken die hem boos maakt op jou.

Maar ik heb gezien dat vrouwen een man om haar pinky wikkelen met dit eenvoudige concept. Als relatie coach heb ik gezien wat werkt en wat niet. Maar waar het allemaal af komt is dit …

Je moet zijn heldinstinct leiden.

Doe dat goed, en je zal zich verbazen door wat er daarna gebeurt.

Hij wordt zo lief, zo attent, zo veel meer geïnteresseerd in een toegewijde, langdurige relatie, dat je nooit wilt dat dingen terug gaan naar de manier waarop ze waren.

Het heldinstinct is een onbewuste rit om te zweven naar mensen die hem als een held voelen. Maar het is versterkt in zijn romantische relaties.

Sommige ideeën zijn echt levensveranderend. En voor romantische relaties is dit een van hen.

Daarom heb ik een online video presentatie gemaakt, zodat je dit geheim als je eigen kan claimen. Want het veroorzaken van zijn heldinstinct is één ding. Leren hoe je het opnieuw moet doen, vereist een paar tips en trucs.

Het feit is, vrouwen hebben niemand nodig om hen te redden. Vooral in deze dag en leeftijd. Maar hier is de ironische waarheid …

Mannen hebben nog iemand nodig om te redden. Omdat het in hun DNA is gebouwd om relaties te zoeken die hen toestaan ​​als een aanbieder te voelen.

Dit kleine verschil in mannelijke en vrouwelijke genetica creëert een groot verschil in wat mannen trekt naar het tegenovergestelde geslacht. Hij voelt zich getroffen op elke vrouw die hem toestaat om in de rol van een held te komen. Omdat zijn instincten natuurlijk hem dorren voor die sociale rol.

Hier is het echt leuke ding over dit. Hij zal niet eens weten waarom hij zo voelbaar is voor jou. Daarom kunt u deze methode onder de radar gebruiken. Het trekt aantrekkingskracht op een onbewust niveau.

Hij voelt de onmiskenbare sleepboot op zijn emoties. Maar als zijn vriend hem vraagt ​​waarom hij zo gek op je bent, dan kan hij het niet in woorden zetten.

Er is een verborgen wereld die ons gevoel van aantrekkingskracht aandrijft.

Geen twijfel daarover. Maar we hebben nu de kracht om één krachtig deel van die verborgen wereld te zien. En dat kan je eigenlijk controleren.

Het is niet alleen wat chemici kunnen zien, zoals bloedniveaus van het bindhormoon, oxytocine.

Het is eerder iets wat je om je heen kan zien als je het leert om het te zien.

Het is een patroon van interactie tussen mannen en vrouwen. Iets relatie deskundigen hebben altijd bekend om te bestaan, maar iets dat ze niet herkennen als de krachtige trigger die het is.

Een trigger die zijn dorst naar gezelschap rijdt.

Hoe gebruik je deze trigger om passie en romantiek te bouwen?

Nou, de makkelijkste manier om zijn heldinstinct te activeren is om je verlangens te vertalen naar een taal die spreekt naar zijn natuurlijke aandrijving om een ​​provider te zijn.

Zijn verlangen om te dienen, lief te hebben en te beschermen. Het verlangen om iemand’s held te zijn.

Als dat leuk lijkt, klik hier om meer te weten te komen over dit relatieverbeteringsinstrument .

Het is iets wat je één keer kunt leren, maar dan voor de rest van jouw leven.

Je hebt al behoefte en wensen. Waarom niet leren hoe je deze verlangens vertaalt in verzoeken die zijn heldinstinct veroorzaken?

Dan ontspannen in de warmte en de passie die hij alleen kan zien zodra een vrouw zijn heldinstinct heeft geactiveerd.

Een vrouw die precies weet hoe hij zijn dorst moet bevredigen.

ZoekEenDate.nl

Over liefde