Vrouwen zijn op zoek naar mannen in Europa

Ben je een vrouw op zoek naar mannen in Europa?

Hier is een lijst met de beste websites om mannen te ontmoeten in Nederland, België en Duitsland.

TIP! 
Gebruik de  gratis Google Translator Tool  om te communiceren in andere talen zoals Nederlands, Duits, Frans, Spaans etc.

vrouwen op zoek naar mannen

Top 10-locaties om mannen te ontmoeten in Nederland

 1. E-Matching
 2. Frship
 3. Be2 Dating
 4. DateBord
 5. Pepper Dating NL
 6. Ondeugend Daten
 7. RelatiePlanet
 8. lexa Dating
 9. Match4Me
 10. sex Dating Holland

GayParShip  | NieuweRelatie.nl  | Tindl

Geheime Flirt  | 50Liefde (Senior Dating)

Vergelijk ALL Dutch Datingsites

 


Selecteer uw geschikte website om mannen te ontmoeten in Europa

 

 

 


Nederlandse heren

Als modern Europees land van vandaag heeft Nederland een zeer internationaal karakter en staat het bekend om zijn liberale mentaliteit.

Nederlandse mannen waarderen vrouwen, tonen respect voor hen en zijn eraan gewend om hen als onafhankelijke, gelijkwaardige personen te behandelen.

Ze zijn geweldige partners omdat ze flexibel zijn, tolerant ten opzichte van individuele verschillen, goed opgeleid en ambitieus.

Ze vestigen de aandacht niet op zichzelf, ze zijn vrij bescheiden.

Nederlandse mannen kopen hun vrouwen meestal geen dure geschenken, omdat ze simpelweg de waarde van succes niet waarderen die hoog in het vaandel staan ​​bij andere westerse samenlevingen.

De Nederlandse man houdt ervan zijn vrouw te plezieren, en hij geeft echt om wat ze wil en zal zich vaak inspannen om haar op een fantasierijke manier te plezieren.

De constitutionele monarchie van Nederland is een cultureel divers land, met inwoners van over de hele wereld.

Het is algemeen bekend als het land van tulpen en windmolens.

Als stichtend lid van de EU en de NAVO, en gastland van het Internationaal Gerechtshof in Den Haag, staat Nederland centraal in internationale samenwerking.

Het land wordt doorkruist door rivieren, kanalen en dijken, en een strand is nooit ver weg.

Een groot deel van het land is vlak en op of zelfs onder zeeniveau.

Nederland heeft een gematigd klimaat, wat betekent dat de zomers over het algemeen koel zijn en de winters mild.

Bekende steden in Nederland

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Leeuwarden, Breda, Tilburg, Tiel, Heerlen, Zwolle, Groningen, Den Haag (The Hague), Haarlem.

Op zoek naar liefde op de juiste online datingsites

Dames, ik ga beginnen met je een paar geheimen van westerse jongens te vertellen.

Waarom?

Omdat de enorme aantallen Westerse mannen (of farang zoals je ons noemt) gewoon op zoek zijn naar precies dezelfde dingen in het leven, als je wilt.

Thai Romances is een dating- en verbindingssite met een verschil. Onze oprichters geloven oprecht in een gezonde relatie tussen twee instemmende volwassenen. Dit geldt vooral tussen Thaise dames en westerse mannen, omdat farangs wanhopig op zoek zijn naar de traditionele partner van hun leven.

Veel farangs zijn nu gedesillusioneerd met vrouwen in westerse landen. De oude waarden gaan de put uit en daarom gaan farangs naar landen zoals Thailand om hun leven te leven, in een betere relatie.

romance

Je hebt het goed gehoord, romantiek.

In feite zijn romantiek en liefde  net zo goed  onderdeel van de overtuigingen van een man als die van jou. Ware dingen, dus geloof wat ik zeg.

Het is interessant om te bedenken dat romantiek veel meer betekent voor Farangs dan voor Thaise mannen. Het is zeker een cultuur- en opvoedingsmentaliteit, ook tussen beiden.

De meeste vrouwen over de hele wereld willen romantiek.

Ben jij niet (als je een vrouw bent)?

Maar buiten de grotere westerse wereld hebben mannen niet ingehaald wat belangrijk is voor hun leven en de levens van hun dames.

Dat is de reden waarom Thaise vrouwen liever Farang daten – tenminste als ze eenmaal een slechte smaak hebben gehad van mannen uit Thailand.

Daten en liefde

Liefde zal altijd een weg vinden!

Maar eerst komt opleiding vooral tussen culturen.

Het is hetzelfde tussen een Thaise vrouw en de thuiscultuur van een Farang.

Er zijn verschillen en verschillen zijn een goede zaak, om begrip en een sterke band te vormen, maar je moet praten over je verwachtingen, zijn verwachtingen en behoeften en werken aan een plan om vooruitgang te boeken – met liefde, respect en vriendelijkheid.

Hier is een snelle checklist voor u en elke potentiële man in uw leven:

 • Wat zoek je in een vent?
  • Deel dit zodra u een goed begrip hebt
 • Wat wil uw nieuwe online datingpartner van u krijgen?
  • Past dat ook bij jou?
 • Wat zijn je verwachtingen van hem aan jou, zowel in liefde, romantiek als financieel?
  • Veel Farangs begrijpen de Thaise cultuur van gezinsondersteuning niet. Alle Thaise meisjes moeten dit uitleggen. Je moet ook zijn gezinswaarden begrijpen.

Zodra je deze uitdagende gesprekken op gang hebt gekregen, heb je allebei veel meer kennis van de echte wereld over waar een mogelijke relatie zal zijn.

 

Wees de eerlijke en betrouwbare Thaise vriendin die hij zoekt.

Als de antwoorden die u beiden ontdekt niet geschikt zijn voor u beiden, wees dan eerlijk en probeer het opnieuw met iemand die u nog niet kent. Er is geen kwaad in proberen en falen, zolang je maar vooruit gaat en het opnieuw probeert.

Liefde zal altijd een weg vinden, voor jou om romantiek succes te hebben!

Altijd!

Dat zijn mijn eerste 2 tips voor jullie dames.

Blijf opletten voor meer, kom op weg in een succesvolle online relatie, liefde en romantiek.

Waarom Thaise vrouwen voorkeur geven aan buitenlandse mannen

Hoewel ze slechts een fractie van een procent van de vrouwelijke bevolking van Thailand uitmaken, is er een groot aantal Thaise vrouwen die liever buitenlandse echtgenoten en vriendjes hebben.

Ik heb geen feiten en cijfers, maar ik vermoed dat het percentage Thaise vrouwen die buitenlandse echtgenoten en vriendjes zoeken hoger is dan in de meeste andere landen. Maar waarom ?

Ik ga niet beweren, de meerderheid van de Thaise meisjes die in de populaire populaire toeristische hotspots van Thailand werken, zoals Pattaya, Bangkok, Phuket, Koh Samui, Hua Hin en Chiang Mai zijn erg gericht op geld.

Thaise barmeisjes komen vaak uit arme gezinnen, laag opgeleid en met weinig vooruitzicht op een hoogbetaalde baan of carrière.

Hun beste kans om aan armoede te ontsnappen, is een rijke man trouwen, of op zijn minst een man die financiële zekerheid kan bieden.

De gemiddelde alleenstaande mannelijke buitenlander die Pattaya bezoekt (bijvoorbeeld) voldoet aan die criteria. en nou, hij is net toevallig op zoek naar een enkel Thais meisje, net als zij.

Hoe zit het met het andere soort Thaise vrouw, ze is niet arm, ze is geen barmeisje. Ze kan van alles zijn, van een verpleegster tot een advocaat, een student tot een succesvolle zakenvrouw.

Ze verdient een goed salaris en verwacht niet dat haar buitenlandse vriend of echtgenoot voor alles zal betalen.

Voor hen is er natuurlijk iets aantrekkelijker aan buitenlandse mannen dan aan geld. Althans dat is de manier waarop het mij lijkt, maar ik ben gewoon de mening aan het vormen.

Er is ook geen reden waarom geld niet op een meer indirecte manier de agenda zou kunnen zijn.

Onafhankelijke, zelfondersteunende Thaise vrouwen verkiezen misschien buitenlandse partners omdat ze financiële gelijken zijn, wat betekent dat ze hun eigen financiële onafhankelijkheid kunnen behouden.

Statussymbool. 
Ik ben ooit met een Thais café-meisje uitgegaan, heb je opgemerkt hoe ze je ergens heen bracht waar ze vrienden of familie had, bijvoorbeeld, ze zou je terugbrengen naar haar bar, naar haar favoriete eetgelegenheden, of om haar zus of neef te ontmoeten.

Ze laat hen in feite haar nieuwe status zien, jij.

Experimenteren met buitenlandse vriendjes

Financieel onafhankelijke, carrière gerichte Thaise vrouwen hebben tijd over, hebben geen haast om te trouwen en een gezin te stichten.

Ze kunnen een buitenlandse vriend alleen zoeken voor de ervaring, voor seksuele en sociale experimenten en om buitenlandse mannen te vergelijken met hun Thaise tegenhangers.

Buitenlandse mannen zijn gelovigen dan Thaise mannen

Tot 1935 was polygamie legaal in Thailand. Een man kan een vrouw hebben, plus een minderjarige vrouw (minnares), bekend als een mia noi.

En geloof het of niet, hij zou een derde vrouw kunnen hebben die hij puur voor seks bezocht.

Internetreferenties verwijzen naar de derde vrouw van de Thaise man in die periode als een seksslavin.

Monogamie is geen kwaliteit waar Thaise mannen om bekend staan.

Hoewel polygamie niet langer legaal is in Thailand, en een praktijk is die vaak resulteert in een bloedige vergelding door zijn echtgenote, blijven veel Thaise mannen de praktijk van het houden van een tweede vrouw houden, in de meeste gevallen is dit nog steeds de norm en wordt dit door de de meeste Thaise vrouwen.

Ik zeg niet dat buitenlandse mannen geen polygamie bedrijven.

Het verschil is dat Thaise mannen misschien van hun vrouw verwachten dat ze het accepteren, maar een buitenlandse man meestal niet.

Thaise mannen willen ze niet 
Er is een wijdverspreide overtuiging dat Thaise mannen niet graag “trouwen”, wat betekent dat ze niet willen trouwen met een vrouw uit een armere sociale klasse of achtergrond.

Dit betekent duidelijk dat het gemiddelde Thaise meisje dat ervoor kiest om aan de bar te werken, het moeilijk zou vinden om een ​​rijke Thaise man te vinden.

Thaise mannen worden ook gezegd zeer terughoudend te zijn met betrekking tot echtscheidingen, weduwnaars en alleenstaande moeders, wat op zijn beurt Thaise vrouwen in die categorieën geen andere keuze laat dan een buitenlandse partner te zoeken.

Thaise vrouwen geven de voorkeur aan westerse mannen

Of het nu gaat om hun sex-appeal, hun oriëntaalse uiterlijk, of hun Thaise manieren en maniertjes, Thaise meisjes zijn erg aantrekkelijk voor veel mannen.

Net zoals Latino en Scandinavische vrouwen andere mannen aanspreken.

Er is geen rekening gehouden met smaak, dus er is geen reden waarom een ​​Thaise vrouw niet simpelweg de voorkeur zou geven aan de westerse, Arabische, Afrikaanse of wat voor uiterlijk een buitenlandse man ook heeft.

Ja, het zou echt zo eenvoudig kunnen zijn, nietwaar?

Wat denk ik 
persoonlijk? Ik geloof dat het kleine percentage Thaise vrouwen die buitenlandse mannen prefereren dat om veel verschillende redenen doet, inclusief al degenen die op deze pagina worden behandeld.

Tijdens mijn leven in Thailand heb ik allerlei relaties gezien. Ik heb veel buitenlanders gezien met een verbluffend mooie ‘trofeevrouw’.

Ik heb oudere buitenlanders gekend die wisten dat de vrouw schaamteloos op hem wachtte.

Ik heb enkele jongere vrienden die de aandacht trekken van, en hof succesvolle, rijke jonge Thaise vrouwen zo rijk zij bezitten hun eigen Mercedes Benz

Ik ben blij om te zeggen dat ik enkele fabelachtig gelukkige Thai / Westerse koppels ken, ze hebben fantastische relaties en delen een oprechte liefde voor elkaar ongeacht ras, cultuur, kleur of geld.

Ik weet niet hoe, waar of waarom ze elkaar ontmoetten. Het maakt niet uit of het handig is, want de waarheid is dat het meestal voor beide is.

Waar denk je aan 
Getrouwd, gescheiden van, aan het daten, tot nu toe een Thais meisje hoopend, of heb je gewoon een mening over waarom sommige Thaise vrouwen buitenlandse mannen verkiezen als echtgenoten of vriendjes?

Als een van de opties in de peiling (poll gesloten) niet overeenkomt met je mening of overtuiging, laat dan je gedachten achter op het opmerkingenformulier onderaan deze pagina.

U hoeft niet in te loggen of te registreren als u niet wenst, u kunt als gast reageren.

vrouwen op zoek naar mannen in europa

Alleenstaande vrouwen op zoek naar mannen

Filipijnse vrouwen worden altijd beschouwd als de beste vrouwen ter wereld om mee te trouwen.

Philippine is een land in Azië met duizenden alleenstaande vrouwen en mannen die wachten om hun droommaatjes te ontmoeten.

In feite zijn er duizenden Filippijnse alleenstaande vrouwen en mannen online op Filippijnse datingsites.

Filipijnse alleenstaande vrouwen

Ze zijn op zoek naar een metgezel voor liefde en romantiek, relaties en huwelijk.

De meeste van deze Filippijnse vrijgezelle meiden en jongens zoeken een huwelijk.

Ze zoeken geen kortetermijndatum, maar een langdurige relatie.

Filipijnse vrijgezellen zijn op zoek naar vrienden, penvrienden, partners en zelfs zielsverwanten op de Filippijnen, maar ze gaan ook open voor Amerika.

Online daten in Filippijnen biedt een brug die Filippijnse alleenstaande mannen en vrouwen met elkaar verbindt.

In plaats van naar een club te gaan om een ​​date te zoeken, registreren enkele Filippijnse meisjes zich op Filipijnse datingsites om een ​​date te zoeken.

Vrouwen in Filippijnen houden er niet van om een ​​nachtclub te bezoeken om hun soulmate te vinden.

Ze zijn op zoek naar echte liefde.

Dus, de beste manier voor hen om een ​​juiste alleenstaande vrouw of man te vinden is van Filipijnse datingsites. Sommige Filippijnse datingsites bieden de tool voor leden om online naar elkaar te zoeken zonder kosten in rekening te brengen.

Het betekent dat u een profiel kunt maken, zoeken naar alle Filipijnse singles en kunt communiceren met alle Filippijnse contactadvertenties voor gratis datingadvertenties.

Het zoeken naar een online droomvriend is eenvoudig als 1, 2 en 3.

Het goede ding over online dating service in Filippijnen is dat het tijd en geld bespaart.

Hoeveel geef je op een avond geld uit om te betalen voor een drankje aan een bar? Hoeveel tijd besteedt u gewoonlijk aan een bar om een ​​date te zoeken?

Online Filippijnen dating service kost je een paar minuten om een ​​mooi profiel te bouwen. Je kunt zelfs je foto’s toevoegen aan je profiel.

Het duurt een paar minuten om te zoeken naar Filipijnse meisjes en mannen op Filipijnse datingsites. En, interactie met alle alleenstaande mannen en vrouwen in de Filipijnen door het versturen van berichten kost je een paar minuten.

Dus, voor slechts een kwestie van minuten, kunt u duizenden alleenstaande Filipijnse mannen en vrouwen bekijken bij elke Filippijnse datingservice. Dus, het is beter om tegenwoordig een date online te vinden.

Daarom is het zoeken naar Filippijnse singles online bij geheel gratis Filipijnse datingservices een fluitje van een cent.

Voor slechts een paar minuten van uw tijd kunt u contact opnemen met duizenden online Filippijnse singles die op zoek zijn naar hun partner.

Het beste deel van online daten is gratis.

Je betaalt nooit iets om je ware liefde te vinden.

Dating in de Filippijnen heeft duizenden relaties en huwelijk online gegenereerd.

Je kunt je toekomstige droommaat vinden op deze Filippijnse datingsites.

Je moet nu een actie ondernemen door lid te worden van deze datingsites.

Je andere helft wacht op je.

Duizenden Filippijnse meisjes uit het huwelijk trouwen wachten op internet, evenals op mannen. Vind vandaag je enige Filipijnse vrouw of man.LEES DEZE POPULAIRE ARTIKELEN

ZoekEenDate Homepage